top of page

Adoptering ...

Hver dag blir tusenvis av dyr i Norge reddet og plassert i dyrevelferds organisasjoner. Noen ganger er de hjemløse, uønskede kjæledyr, eller har blitt neglisjert eller misbrukt av tidligere eiere. Uansett omstendigheter, fortjener alle dyr et kjærlig evig hjem, og mange mennesker i hele Norge bestemmer seg for å adoptere et kjæledyr i motsetning til å kjøpe en valp eller en kattunge.



Purple



Som alt i livet, er det fordeler og ulemper ved å eie en omplassering hund eller katt. Selv om det utvilsomt er flere fordeler, bør potensielle adoptere være klar over fordelen og arbeidet som kommer med å adoptere en omplasserings dyr. De fleste dyr vi får inn er ikke mishandlet men kun omplassering fordi det ikke gikk i sin siste familie.




Fordelene med dyreadopsjon

Noen kjæledyr har en tendens til å være eldre, noe som betyr at de er fullstendig hustrent. Dette betyr at du vil kunne bruke mer tid på å knytte bånd med kjæledyret ditt i stedet for å prøve å trene dem med adferd eller uting som de har lært seg.

Å redde en hund/katt kan forbedre helsen din. Alle raser trenger et visst aktivitetsnivå per dag, og det er en sjanse for deg og familien til å knytte et bånd i sammen.


Du vil gi et dyr et hjem de aldri trodde de ville ha. Hvert eneste kjæledyr som kommer inn til oss fortjener et lykkelig og kjærlig hjem.


Ved å adoptere et dyr, brukes donasjonen din på å ta vare på andre dyr som er på senteret. Pengene dine betyr at hjulet fortsetter å gå og flere og flere kjæledyr får en ny sjanse.


Ved å redde et kjæledyr tar du handel fra potensielt uetiske oppdrettere. Valpefarmer har blitt et stort problem de siste årene, og du tar potensielle inntekter fra dem.





Ulemper med å redde et kjæledyr

Du har kanskje en bestemt rase i tankene, men vær forberedt på å bli forelsket i noe helt annet.


Husk at hvis du vil adoptere en hund, må du være dedikert til å gå tur med hunden uansett vær!





Husk at hvis du vil adoptere en katt, må du være dedikert til å elske den live ut!







Søknaden din om å adopter et bestemt dyr kan bli avvist. Dette er ikke et personlig angrep på deg, det betyr bare at du ikke kan gi dyret akkurat det hjemmet DE trenger. Noen dyr kan ikke leve med barn eller katter, mens andre ville elske den slags miljø! Det handler om å sørge for at hjemmet er 100 % riktig for dyrets individuelle behov.


Ikke gi opp, du vil finne den perfekte matchen. Takk for at du adoptere fra oss!

1,387 views0 comments

Related Posts

bottom of page